INFORMASJON / NYHETER

Rideskolen i Prestmoen starter opp mandag 5. september.
Vi har ledige plasser på flere nivåer, samt oppstart av nybegynner og knøttekurs.

Styret har kalt inn til ekstraordinært årsmøte om finansiering av nye rideskolehester (låneopptak), det vises til fullstendig innkallingstekst på rideklubbens Facebookside. Oppmøtested er ute på rideklubbens område, Prestbakkan. Hjertelig velkommen!

Vi gleder oss til en ny sesong med rideskole! Rideskolen starter som vanlig opp etter skolestart. Ridelærere i høst blir Stina Ljåstad Yttersidan og Emma Løkken. Mer informasjon kommer. :)

Året 2020 er snart omme og mange artige aktiviteter har blitt gjennomført på Prestbakkan eller med OHSK sine medlemmer. Noen bilder er samlet i Bildegalleriet her på nettsiden , samt på instagram. Har du bilder som kan deles? Tagg gjerne ditt bilde med #OHSK2021, kanskje ditt bilde blir repostet på klubbens instagram eller bildegalleri, eller send...

NYE LED-LYS I RIDEHALLEN: I dag begynte arbeidet med å skifte lysarmatur i ridehallen, fra eldre armatur med p.tt. mindre god belysning til splitter ny LED belysning i flere rader. 5 dyktige karer fra anleggsgruppa hadde med seg lift og mye utstyr, og gjør mesteparten av jobben som foregår oppunder taket. Tusen takk!. Lift ble leid av Oppdal Utleie...

Oppdal Hestesportsklubb stilte med to lag i lag-NM i år. Ponnilaget vant sølv av 17 lag fra hele Norge, samt at hestelaget fikk en fin fjerdeplass av 26 deltagende lag.

Skolestart er synonymt med rideskole for mange. Rideskolen er i full gang, denne gang med økt antall elever! Flere av ponniene er nye av året, de vil bli presentert på klubbens Instagramside @oppdalhestesportsklubb.